ProRail nieuwsbrief spooronderdoorgang Maarsbergen

22 oktober 2023 Overgenomen uit de nieuwsbrief van ProRail.

"Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van ProRail en Hegeman Bouw & Infra over het project spooronderdoorgangen in Maarsbergen.

Stand van zaken ontwerpproces Onderdoorgang Maarsbergen
Het lijkt wat stil te zijn van onze kant. Dit kregen we ook al van een aantal van u te horen! Begrijpelijk want iedereen wil weten wat er komen gaat. Een update is daarom meer dan op z’n plaats.

Reden van de stilte is dat er vooral achter de schermen druk gewerkt wordt aan het ontwerp, de planning en de logistiek. Een ingewikkelde, maar vooral ook hele mooie klus. In de afgelopen weken heeft u ons nog nauwelijks kunnen zien. Een enkele keer zijn er wat metingen verricht, maar daar heeft u als het goed is weinig van gemerkt.
We zijn nu zo ver dat we zeker zijn van de bouwfasering en het uiteindelijke ontwerp. Dit willen graag aan u presenteren en met u bespreken. Tegelijkertijd willen we ook graag kennis met u maken, want we zullen de komende tijd uw tijdelijke buren zijn.

Uitnodiging inloopbijeenkomst 15 november
We nodigen u daarom graag uit voor de inloopbijeenkomst waar we u meer gaan vertellen over de uitvoering en de planning van werkzaamheden in de komende tijd. Tussen 16.30 uur en 20.30 uur kunt u zelf bepalen wanneer u langskomt.

  • Datum: Woensdag, 15 november
  • Tijd: 16:30-20:30 uur
  • Locatie: Dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5 te Maarn

Tijdens de inloopbijeenkomst zullen de projectteams van Hegeman Bouw & Infra en ProRail zich aan u presenteren. Hegeman Bouw & Infra zal tevens ingaan op de thema's die voor u als omgeving van belang zijn, zoals het ontwerp, de bouwplanning, de verkeersfasering en de te verwachten hinder (en wat we gaan doen om dit te minimaliseren). Vanzelfsprekend kunt u ook uw aandachtspunten deze avond met ons delen. Een uitnodiging aan alle bewoners van Maarsbergen wordt in de komende tijd uitgestuurd.

Heeft u vragen over het project? Dan kan u óók direct contact opnemen met omgevingsmanager Martijn Oosting via het emailadres maarsbergen@hegeman.com.

We hopen u te ontmoeten op 15 november!"

Comments are closed.